رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: سوالات هیچ امتحانی لو نرفته و تا کنون ۵۰۰ مورد تقلب کشف شده اند.
زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال سوالات هیچ امتحانی لو نرفته اند. لو رفتن به معنی این است که دانش آموزان قبل از شروع امتحان سوالات را بدانند. تا کنون ۵۰۰ مورد تقلب کشف شده اند.
او افزود: روز گذشته با این که تعطیل بود معلمان ما مجبور بودند برگه امتحانات را صحیح کنند.
وی بیان کرد: برگشت آموزش و پرورش به وظیفه خود، یعنی توجه معلمان و دانش آموزان به کتاب یکی از دستاوردها است.
او ادامه داد: در ادوار گذشته گاهی معلمان کتاب را کنار می گذاشتند و از کمک درسیها کمک میگرفتند.
زارعی گفت: ۲۵ درصد از سوالات برای تشخیص سطح توانایی و تفاوت دانش آموزان خاص طراحی شده اند.
وی گفت: تحلیل سوالات را سال گذشته در دستور کار قرار دادیم. امسال نیز با همکاری معاونت آموزش متوسطه و سازمان پژوهش و برنامه ریزی تحلیل سوالات انجام میشود.
زارعی گفت: ۹۱۱ هزار و ۹۸۰ نفر در امتحانات شرکت کرده اند. ۵۸۰ هزار نفر دانش آموز هستند و حدود ۴۰۰ هزار نفر برای ترمیم معدل در امتحانات نهایی شرکت میکنند.
وی افزود: افراد میتوانند فقط یک بار در آزمون ترمیم نمره شرکت کنند. البته اگر کسی داوطلب باشد، اما در آزمون شرکت نکند بدین معنا است که داوطلب آمادگی لازم را برای شرکت ندارد و میتواند در امتحانات بعدی شرکت کند.
زارعی گفت: تا ۱۵ تیر باید سوابق تحصیلی به سنجش داده شوند.
وی افزود: بعد از پایان آزمون نمره اولیه داده میشود و بعد از مشاهده اولیه آزمون پس از ۵ روز دانش آموزان حق اعتراض دارند.
رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان تا ۲۵ خرداد آزمون دارند که پیش بینی میشود تا ۳۱ خرداد نمرات بارگذاری شوند.
وی افزود: پیش از شروع آزمون برای جلوگیری از تقلب از سیگنال یابها استفاده میشود.
زارعی ادامه داد: برخی از سودجویان با انتشار سوالات سالهای قبل در صدد هستند تا از مردم کلاهبرداری کنند. گاهی اوقات شب قبل از امتحان برخی از سودجویان سوالات سال قبل را منتشر کردهاند و ما با بررسی سوالات را تغییر میدهیم.
وی افزود: در امتحانات پس از دریافت تقلب یک تا ۱۰ سال از امتحان محروم میشوند.