چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳ |  
RSS   email   instagram   telegram

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: الگوی ما در جهان اسلام از سایر الگوهایی که توسط دنیای شرق و غرب ارائه می‌شود، متفاوت است و ایام هفته زن، فرصت مناسبی است که بتوانیم الگوی سومی را که نه در آن تحجّر و نه بی‌بندوباری وجود دارد، ارائه دهیم و این چالش را تبدیل به فرصت کنیم.

انسیه خزعلی با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) گفت: امیدواریم به برکت این روزهای عزیز و همزمان با بزرگداشت این بانوی گرامی، فتنه هایی که به نام زن در دنیا اتفاق افتاده خاموش شود و به جریان و مسیر صحیحی که بتواند به الگویی برای زنان عالم تبدیل شده و جایگاه واقعی زن را ترسیم نماید، منجر گردد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور با اشاره به تعبیرات زیبایی که رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در خصوص مقام و جایگاه زن بیان داشتند، گفت: همایشی تحت عنوان «زن این است»، با بهره‌گیری از فرمایشات و توصیفات ایشان در مورد جایگاه و ویژگی‌های زن متعالی و نوع نگاه اسلام به زن، تدارک دیده شده است. این همایش در ایام بزرگداشت هفته زن با هدف تشریح سبک زندگی زن برتر و نهادینه کردن جایگاه و اهمیت مقام زن در اسلام برگزار می‌شود.

رئیس ستاد بزرگداشت هفته زن و مقام مادر خاطرنشان کرد: به دلیل فتنه‌های اخیر، مسئله حفظ و حراست از جایگاه و مقام زن در جامعه از اهمیت زیادی برخوردار است، بنابراین برنامه‌های امسال با هدف‌گذاری تشریح جایگاه و ارزش زن و صیانتی که در ایران و جهان باید از مسائل مربوط به حوزه زنان به عمل آید، تدوین شده است.

وی افزود: دشمن برای ترویج بی‌اخلاقی و از بین بردن حرمت زنان و نفوذ در خانواده‌های ایرانی، برنامه‌ریزی کرده است، بنابراین وظیفه داریم برای جلوگیری از این نفوذ و تحرکات دشمن در جهت آگاهی بخشی و بصیرت افزایی جامعه به ویژه زنان برنامه‌هایی را داشته باشیم که در مقابل نقشه‌های دشمن تاثیرگذار و اثربخش باشد.

خزعلی با اشاره به حذف حق رأی ایران از کمیسیون مقام زنان جهان گفت: در ماه‌های اخیر تلاش شد تا این مسئله به یک چالش رسانه‌ای و سیاسی علیه نظام جمهوری اسلامی تبدیل شود. متاسفانه ما در بخش بین‌المللی ضعیف هستیم و نیروهای شاخصی را برای پاسخگویی به این قبیل تحرکات بین‌المللی نداریم. بنابراین ضروری است با همکاری سازمان ارتباطات اسلامی و با تدارک برنامه های مناسب در ایام هفته زن، این هجمه را خنثی و در این خصوص برای زنان جامعه و مقامات سازمان ملل روشنگری کنیم و از حق ایران دفاع کنیم.

وی با اشاره به برگزاری نشست بانوی خردمند در سال های گذشته گفت: امسال هم این نشست با تاسی از بیانات مقام معظم رهبری در تبیین جایگاه حضرت زینب(سلام الله علیها) که در توصیف خردورزی و تدبیرگری حضرت و نقشی که این بانوی بزرگوار در جهاد تبیین داشتند و توانستند تاریخ را از تحریف حفظ کنند، بیان فرمودند، برگزار می شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با بیان این که فعالیت در فضای مجازی، یکی از معیارها برای انتخاب بانوان فعال و برگزیده است، گفت: از بانوان توانمند و نخبه در تمامی حوزه‌ها در ایام هفته زن تجلیل می‌شود که یکی از این حوزه‌ها، زنان فعال عرصه فضای مجازی است.

وی اضافه کرد: زنان ما هم در بخش‌های فناوری اطلاعات و هم تولید محتوای در فضای مجازی به صورت تخصصی فعال بوده و نسبت به زنان سایر کشورها برتری دارند و باید این توانمندی ها شناسایی، معرفی و تقدیر گردد.

خزعلی گفت: الگوهای ما در جهان اسلام از سایر الگوهایی که توسط دنیای شرق و غرب ارائه می‌شود، متفاوت است و ایام هفته زن، فرصت مناسبی است که بتوانیم الگوی سومی را که نه در آن تحجّر و نه بی‌بندوباری وجود دارد، ارائه دهیم و این چالش را تبدیل به فرصت کنیم.

معاون رئیس جمهور تصریح‌کرد: جشنواره بانوی ایرانی را در بخش های فرهنگی و هنری با رویکرد معرفی الگوی سوم برگزار کردیم که قرار است در ایام هفته زن برگزیدگان آن جشنواره انتخاب و از آنان تقدیر به عمل آید. همچنین از بانوان برتر در دو بخش داخلی و خارجی تقدیر می شود که بخش خارجی از همکاری معاونت سیاسی ریاست جمهوری با حضور میهمانان خارجی برگزار می شود.

وی با اشاره به این که همزمان با هفته زن، رویدادهایی برای گفتمان سازی زنان پیش بینی شده است یادآورشد: بعد از اغتشاشات اخیر، این برنامه‌ها برای بصیرت‌افزایی زنان ایرانی نسبت به فتنه‌های اخیر در تهران و استانها به صورت هماهنگ تدارک دیده شده است. در سازمان ها و ارگان‌های مختلف کارهای ویژه انجام شده در حوزه زنان و همچنین بانوان موفق و نخبه سازمان خود را که می‌توانند الگو و سرمشقی برای زنان جامعه، باشند به این مرکز معرفی کنند.

انیسه خزعلی از برگزاری نمایشگاهی متشکل از مستندات ناب و زیبای بانوان ایرانی در هفته زن خبر داد و اظهار داشت: لازم است، این توانمندی‌ها، مجاهدت‌ها و رنج‌ها و دردهای زنان ایرانی در گذشته به صورت مستند و با روش‌ها و ابزارهای جدید و نوین به دختران امروز و نسل های جدید منتقل شود.

منبع: ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *