سه گوش – عبدعلی ناصری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان که امروز برگزار شد، اظهار داشت: تاکنون در ۷ کشت صنعت توسعه نیشکر حدود ۶۱۰ هزار تن شکر خام تولید شده است که در کشت و صنعت هفت تپه برداشت محصول تا خرداد ادامه دارد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه برداشت شده است، افزود: پیش بینی می شود تا پایان خرداد ۲۰ هزار تن دیگر محصول برداشت شود تا تولید ۶۰ هزار تن محقق شده و نسبت به سال گذشته افزایش دو برابری داشته باشیم.
این مقام مسئول با اشاره به افزایش تولید ۵۰ درصدی در شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی نسبت به سال گذشته گفت: در سال گذشته برداشت محصول ۴۰۰هزار تن بود که با افزایش تولید این میزان در سال جاری بیشتر از ۶۳۰هزار تن خواهد بود که تاکنون ۶۱۰هزار تن محقق شده است.
وی بیان کرد: پیشبینی میشود در سال جاری با توجه به زمستان بدون سرما و یخ بندان، نیها از شادابی خاصی برخوردار باشند که با عملیات کوددهی، مزارع بسیار سرسبز و شاداب خواهند بود.
ناصری برداشت ۷۰۰ هزار تن شکر را در سال آینده پیشبینی کرد و افزود: اگر این افزایش تولید صورت گیرد ۳۸ درصد بازار شکر را تصاحب خواهیم کرد که تاثیر بهسزایی در اوضاع مالی، پایداری درآمد و سودهی شرکت توسعه نیشکر خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در خصوص حمایت روستاهای اطراف و مسئولیت های اجتماعی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، گفت: به منظور توانمندی روستاها و صنایع دستی، کارهای اقدامات خوبی در این حوزه انجام شده است؛ دراین خصوص تحکیم و احداث سیل بندها در ۵ سال گذشته به استحکام کشت صنعتها نیز کمک خواهد کرد.
ناصری افزود: فعالیتهای دیگری در رابطه با مساجد، حسینیهها و جادههای روستایی توسط کشت صنعت های مختلف انجام شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی کمک به اداره بحران استان را یکی از وظایف شرکت دانست و گفت: در بارندگی های اخیر و آبگرفتگی معابر اقدامات زیادی در منطقه پیرامونی شرکت انجام شده است.
وی تصریح کرد: در دو سال متوالی که با بحران خشکسالی مواجه بودهایم با مدیریت در کشت صنعتها تولید حداقلی ۴۰۰ هزار تن را محقق کرده که علاوه بر پاسخ هزینهها و سوددهی نیز داشته است.
ولید آلبوناصر مدیر روابط عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی در آیین اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان گفت: مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی شکرستان که در شرکت کشت و صنعت دهخدا برگزار شد، با توجه به مشارکت ۱۵ الی ۱۶ استان، در این جشنواره و بالابودن حجم آثار تا امروز به تعویق افتاد.
افزود: جشنواره شکرستان که آیین برداشت گیاه پربرکت شکر است را به صورت یک جشنواره در آوردهایم که علاوه بر جشن شروع برداشت چند هدف را دنبال می کنیم.
وی ادامه داد: در زمینه گردشگری نیز روستاهای اطراف شرکت را توسعه دادهایم، شرکت توسعه نیشکر در سال های گذشته با حمایت روستاهای پیرامون به پایداری اقتصاد کمک کرد و بهمنظور حمایت از صنعتگران و صنایع دستی، تمام خریدهای نیشکر از این قشر صورت میگیرد.
آلبوناصر از برگزاری گارگاه آموزش خبرنگار تخصصی حوزه نیشکر خبر داد و گفت: در حوزه نیشکر لازم است خبرنگار تخصصی داشته باشیم که با کمک خانه مطبوعات و تا زمان برگزاری جشنواره شکرستان ۴، این اقدام مهم صورت گیرد.