سیدابراهیم رئیسی صبح امروز شنبه در مراسم روز ملی صنعت و معدن با قدردانی از همه فعالان عرصه صنعت و معدن کشور گفت: ۱۲ سال است که رهبر معظم انقلاب اقتصاد را محور نامگذاری سالها قرار دادهاند و در ۶ سال اخیر بر توجه به تولید تاکید ویژه داشتهاند.
رئیس جمهور با بیان اینکه تولید یکی از محورهای اصلی خلق قدرت برای کشور است، افزود: دولت مردمی به تبعیت از تاکیدات مقام معظم رهبری و ضرورتهای توسعه اقتصاد کشور، حمایت از تولید، تلاش برای رفع موانع پیشروی تولید و تاکید بر توسعه صادرات را وظیفه خود میداند.
رئیسی فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان را «افسران میدان تولید و خلق قدرت ملی» دانست و اظهار داشت: دشمن برای عقب نگاه داشتن کشور و ضعیف کردن مولفههای خلق قدرت که تولید جزو مهمترین آنهاست، تلاش میکند روند تولید را مختل و ضعیف کند. وظیفه ما در برابر این تلاشها حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی به عنوان افسران این میدان است.
رئیس جمهور تصریح کرد: فعالیت در هر میدانی به طور طبیعی مشکلات و سختیهایی دارد و فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان باید بدانند که موفقیت در مسیر تولید به عزم و اراده پولادین، برنامهریزی دقیق و تلاش مستمر نیاز دارد.
رئیسی با تاکید بر ضرورت توجه بیشتر به گسترش فعالیتهای دانشبنیان با هدف ایجاد مشاغل و محصولات دانش پایه خاطرنشان کرد: تولیدات دانشبنیان توانایی و ظرفیت رقابتپذیری بالاتری در بازارهای جهانی و داخلی دارند.
رئیس جمهور با بیان اینکه روز ملی صنعت و معدن فرصت مناسبی است تا علاوه بر قدردانی از زحمات و تلاشهای تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، مرور و بازنگری نیز به فعالیتها و دستاوردهای این حوزه داشته باشیم، گفت: این جمع بهترین محل برای تشریح و تبیین آسیبها و مشکلات و نیز ارائه راهکارهای برونرفت از مشکلات و غلبه بر موانع است.
رئیسی خطاب به فعالان اقتصادی حاضر در مراسم با تاکید بر اینکه برای تبیین مشکلات و ارائه راهکارها به این جلسه بسنده نکنید و تا رفع واقعی و نهایی مشکل پیگیر موضوع باشید، افزود: پس از تاکید مقام معظم رهبری در دیدار با فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان مبنی بر تدوین سند جامع صنعت کشور، دولت کارگروهی را مامور تهیه این سند کرد که با مشورت کارشناسان پیشنویش خوبی تهیه شده و در حال طی مراحل نهایی شدن است.
رئیس جمهور در ادامه تنقیح قوانین و پرهیز از تصمیمات خلقالساعه را از جمله اقدامات برای هموار شدن مسیر تولید عنوان کرد و اظهار داشت: آینده باید برای فعالان اقتصادی و صنعتی قابل پیشبینی باشد تا بتوانند برای آن برنامهریزی کنند و ضرورت این پیشبینی پذیری پرهیز از اتخاذ تصمیمات خلقالساعه است.