شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ |  
RSS   email   instagram   telegram

کارشناسان توصیه کرده اند که انسان برای هر ماموریتی که به مریخ می‌رود، نباید بیش از چهار سال آن جا بماند.

 

طبق یکی از آخرین مطالعات در مورد قابلیت حیات انسان در سیاره سرخ، دانشمندان گفته اند که اگر انسان بیش از چهار سال آن جا بماند، میزان تشعشعات نا ایمن می‌شوند.

نتایجی که در مجله Advancing Earth and Science منتشر شده اند، به وضوح نشان می‌دهند که بهترین زمان برای آغاز یک پرواز فضایی انسان به مریخ در دوره‌ای است که “حداکثر خورشید” نامیده می‌شود؛ زمانی که می‌توان در آن خود را برابر ذرات انرژی خورشیدی محافظت کرد.

محققان گفتند: شبیه‌سازی‌های ما نشان می‌دهند که افزایش حفاظت باعث افزایش تشعشعات ثانویه تولید شده توسط GCR فعال‌تر می‌شود؛ بنابراین باید مدت زمان مأموریت مشخص شود.

محققان تاکید کردند: ما تخمین می‌زنیم که یک ماموریت بالقوه به مریخ نباید بیش از چهار سال طول بکشد.

این مطالعه نشان می‌دهد که تشعشعات فضایی محدودیت‌ها و مشکلات فنی شدیدی را برای مأموریت انسانی به مریخ ایجاد می‌کنند، اما چنین مأموریتی هنوز قابل اجرا است.

تحقیقات دیگری که توسط تیم UCLA انجام شدند، نشان دادند که فضاپیما‌هایی که در مأموریت به مریخ هستند باید حفاظت کافی را در طول سفر رفت و برگشت ارائه دهند.

با این حال، اگر ماده‌ای که فضاپیما از آن ساخته شده است بیش از حد ضخیم باشد، ممکن است در واقع میزان تشعشعات ثانویه را افزایش دهد.

منبع: دیلی میل

پایگاه خبری سه گوش

محمدامین وصالی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *